TERMENI SI CONDITII GENERALE DE UTILIZARE a serviciilor puse la dispozitie prin intermediul site-ului incognito.ro

Serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului incognito.ro sunt oferite de INCOGNITO CONCEPT SRL cu sediul in Bucuresti, Bulevardul Regina Maria, nr. 1, bl. P5B, sc. 1, et. 8, ap. 23, cam.2+CA, sector 4, inregistrata la Registrul Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti sub nr. J40/14302/2013, CUI RO32488989, reprezentata legal de Pruteanu Andrei-Marius, Pruteanu Alexandru, Stanescu Andrei si Stanescu-Achim Catalina, in calitate de Administrator (denumita in continuare „Incognito Concept” sau „Societatea”).

Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie contra cost sau gratuit prin intermediul incognito.ro, intre Incognito Concept (astfel cum a fost identificata mai sus, in calitate de prestator) si dumneavoastra (persoana fizica sau juridica denumita in continuare “Utilizator”, cu datele de identificare mentionate in contul dumneavoastra inregistrat in prezentul site, in calitate de beneficiar), are loc incheierea unui contract de prestari servicii, ale carui termeni si conditii generale sunt prezentate in continuare.

Termenii si conditiile generale reglementeaza drepturile si obligatiile dumneavoastra si ale Incognito Concept privind accesarea, efectuarea de download, utilizarea de programe si contractarea de servicii oferite de Societate prin intermediul incognito.ro.
Pentru orice deschidere de cont facuta pe acest site sau orice comanda privind unul dintre serviciile puse la dispozitie de Incognito Concept, este necesara bifarea casutei „Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile generale”. Prin notiunea de „comanda” se intelege cererea de achizitionare sau utilizare a unui produs pus la dispozitie de Incognito Concept prin intermediul incognito.ro in schimbul unui pret.
Prin accesarea, navigarea sau utilizarea continutului pus la dispozitie de incognito.ro, va exprimati acordul in mod neconditionat si irevocabil cu privire la toti termenii si conditiile din aceasta sectiune.
In cazul in care nu sunteti de acord cu toti termenii si toate conditiile stipulate in continuare sau cu oricare dintre acestea, va rugam sa incetati accesarea, navigarea sau utilizarea acestui site de indata.
Incognito Concept isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile prezentului site in orice moment, in functie de legislatia in vigoare sau de politica firmei. Accesarea si utilizarea in continuare a acestui site, dupa ce au fost aduse modificari termenilor si conditiilor prezente in aceasta sectiune, indica in mod neconditionat si irevocabil acceptul dumneavoastra cu privire la noii termeni si conditii astfel cum au fost modificati. Termenii si conditiile isi produc efectele odata cu lansarea prezentului site si respectiv accesarea continutului acestuia de catre dumneavoastra.


DREPTURILE SI OBLIGATIILE PARTILOR

DREPTURILE SI OBLIGATIILE INCOGNITO CONCEPT
Incognito Concept va incerca sa puna la dispozitia dumneavoastra informatii exacte si actualizate. Cu toate acestea va rugam sa verificati acuratetea informatiilor de pe site inainte de a va baza pe aceasta, Societatea nefiind raspunzatoare pentru eventualele prejudicii cauzate ca urmare a existentei unor informatii inexacte, incomplete sau neactualizate. Ne rezervam dreptul de a face orice modificari continutului acestui site in orice moment.
Incognito Concept nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului, a software-ului ori a produselor și serviciilor publicate pe site. Societatea nu raspunde sub nicio forma si in nicio situatie pentru nicio pierdere, daună sau eroare pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri sau altele similare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate pe site or ca urmare a aparitiei unui virus, a unei erori tehnice, a intretinerii site-ului sau cauzate de un tert ce a accesat in mod neregulamentar acest site.
Incognito Concept nu raspunde pentru niciun prejudiciu sau costuri ce pot interveni din intarzierea platilor de catre utilizator sau sistarea furnizarii serviciilor catre acesta ca urmare a nerespectarii obligatiilor sale contractuale.
Incognito Concept ofera asistență pentru probleme legate de aplicațiile prezente in serviciile oferite in cadrul acestui site.

Incognito Concept nu își asumă responsabilitatea pentru pierderea parolelor de acces la contul de utilizator sau pentru activități ce pot compromite contul Clientului. În cazul în care Incognito Concept primește o notificare cu privire la existența unor servicii cu o aparență nelegală realizată de către clienți, își rezervă dreptul de a suspenda contul de utilizator sau de a bloca accesul la acesta.
Incognito Concept are dreptul de a colecta date anonime despre modul de utilizare a serviciilor sale si de a le face publice în mod agregat. Incognito Concept nu monitorizează și nu exercită niciun control asupra datelor și documentelor Clientului.
Acest site poate contine link-uri catre alte site-uri apartinand altor persoane fizice sau juridice. Incognito Concept nu isi asuma nicio raspundere privind continutul acestor site-uri si nu este un reprezentant al site-urilor in cauza. In acest sens mentionam ca nu raspudem pentru calitatea informatiilor aflate pe aceste site-uri sau pentru serviciile si produsele promovate de/pe aceste site-uri.

DREPTURILE SI OBLIGATIILE UTILIZATORULUI
Utilizatorul este singurul responsabil pentru datele introduse in acest site precum si pentru felul si scopul in care foloseste serviciile propuse de Incognito Concept sau pentru orice incalcare a legii sau a drepturilor unei terte persoane.
Utilizatorul se obligă să folosească serviciile Incognito Concept în deplină legalitate și cunoscând dispozițiile legale în vigoare cu privire la activitatea pe care o desfășoară.
Utilizatorul poartă întreaga responsabilitate în cazul în care prepusi ai acestuia încalcă dispozițiile prezentilor termeni si conditii sau se angajează în activități ilegale sau imorale.
In cazul in care utilizatorul foloseste serviciile puse la dispozitie de Incognito Concept in mod fraudulos, acesta va raspunde pentru prejudiciile cauzate Societatii pe aceasta cale.
Utilizatorul este responsabil pentru actualizarea datelor din contul creat in prezentul site de indata ce intervin modificari. Incognito Concept nu isi asuma responsabilitatea in cazul in care intervin prejudicii sau pagube de orice natura din cauza imposibilitatii accesarii adresei de email inregistrata pe site sau din cauza schimbarii e-mailului de catre Utilizator fara notificarea in prealabil a Societatii.
Utilizatorul este responsabil pentru salvarea userului si parolei necesare accesarii site-ului.
Prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de catre Incognito Concept, Utilizatorul va procesa datele cu caracter personal conform prevederilor legale în vigoare și are obligația de a respecta legislația din domeniu, Societatea nefiind responsabila pentru eventualele prejudicii create astfel de Utilizator.
Acest site contine materiale protejate prin copyright incluzand, dar fara a se limita la, text, software, imagini, grafice, design etc. Cu privire la acestea aveti dreptul sa le accesati, sa faceti download si sa le stocati temporar doar in scop personal si necomercial. In cazul in care doriti sa utilizati materialele de pe site in scop comercial este necesar acordul expres, in scris, al Incognito Concept.
Nu puteti modifica, publica, transmite sau participa la transferul, vanzarea, crearea de software derivat sau sa exploatati continutul prezentului site, in parte sau in intregime.
Daca doriti sa folositi materialele puse la dispozitia dumneavoastra pe acest site dincolo de limitele acestor termeni si conditii, trebuie sa obtineti acordul expres, in scris, al Incognito Concept.
Utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Incognito Concept nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul incognito.ro.

INCETAREA RELATIILOR CONTRACTUALE
Incetarea furnizarii serviciilor prestate de Incognito Concept catre utilizator poate avea loc prin acordul partilor sau prin rezilierea contractului, in caz de neexecutare a obligatiilor contractuale.
Totodata, contractul poate fi denuntat unilateral de catre orice parte contractanta, denuntarea fiind comunicata celeilalte parti cu cel putin 30 de zile inainte ca aceasta sa isi produca efectele. In cazul in care contractul se incheie pentru o perioada minima, denuntarea unilaterala de catre Utilizator in interiorul perioadei minime poate avea loc cu conditia platii catre Societate a unei sume de bani reprezentand echivalentul diferentei dintre costul total al perioadei minime si costul perioadei achitate pana in momentul denuntarii unilaterale a contractului.

SOLUTIONAREA LITIGIILOR
Orice litigiu nascut in legatura cu serviciile funizate prin prezentul site se solutioneaza pe cale amiabila iar in cazul in care acest lucru nu este posibil, instanta competenta este cea de la sediul Incognito Concept.