Despre noi

Construim unelte care cresc vanzarile, nu doar simple website-uri E-commerce.

Povestea Incognito Concept

Incognito Concept activeaza pe piata din Romania ca furnizor de solutii de top in web design si web development pentru clientii din domeniul vanzarii, productiei si serviciilor. Povestea noastra porneste din anul 2013, pe cand fondatorii dezvoltau propriul lor magazin online de accesorii GSM. Acesta a fost primul proiect executat in intregime de la design, implementare si pana la cele mai in detaliu optimizari. In scurt timp de la lansare, dupa o strategie de digital marketing dezvoltata in-house si implementata pentru magazinul de huse si accesorii pentru smartphone, acesta a ajuns in primele cautari in Google pentru cuvintele cheie targetate. Site-ul aducea peste 30 de comezi zilnic, iar asta in urma unei investitii minime dar eficiente in platforma si digital marketing. Pe parcursul functionarii sale, site-ul a primit numeroase aprecieri, astfel a luat fiinta ideea dezvoltarii unui business care sa creeze si implementeze magazine online. In acest fel, cu pasi timizi ne-am reorientat spre dezvoltarea de magazine online, adica ceea ce reprezinta Incognito Concept astazi.

Incognito Concept astazi

60+

Magazine lansate

700+

keywords #1

30+

module custom

1000+

campanii PPC

Pe langa experienta si rezultatele ce ne recomanda, consideram ca ne diferentiem prin implicare si pasiune. Garantam de fiecare data calitatea serviciilor prestate si oferim mai mult decat promitem. De asemenea, putem spune ca ne madrim si cu reputatia de firma onesta si integra.

Ne dorim sa fim partenerul tau de incredere in rezolvarea problemelor intampinate sau in imbunatatirea performantelor. Consideram ca inainte de a fi numarul 1, trebuie sa fim perfecti, iar asta se aplica si in munca pe care o depunem pentru toti clientii nostri. Un magazin online ce are configurarile potrivite si cu o strategie de marketing solida va reusi mai mult ca sigur sa-si atinga targetul.

Desi anii trec, tehnologiile se schimba si apar si altele noi, reusim sa fim mereu la curent cu toate noutatile si sa le oferim clientilor nostri ceea ce li se potriveste.

Experienta angajatilor

Cand vine vorba de echipa pe care o alegi pentru a iti dezvolta magazinul online nu este suficient sa fie doar o echipa buna, este necesar sa fie o echipa de profesionisti in care sa poti avea incredere. Echipa Incognito Concept este formata din specialisti in design UI/UX, in dezvoltare Magento si in digital marketing. Suntem experti Magento si excelam in programare, integrarea API-urilor, cat si configurarea serverelor si a securitatii retelelor. Sau cu ne place noua sa spunem, “Lucram curat, best practice, respectand guideline-ul Magento”.

De asemenea, ne mandrim ca fiind unici parteneri AMASTY in Romania. Astfel, clientii nostri se pot bucura de integrare si suport pentru 230+ extensii Magento ce au review-uri pozitive in proportie de 96% de la peste 80.000 de clienti din intreaga lume.

Andrei.S

CEO & Head of Growth Marketing


Catalina.S

Chief Financial Officer


Andrei.P

Chief Technology Officer


Andreea.M

Senior Marketing Specialist


Alexandru.M

Full Stack Developer - Senior


Andi.R

Full Stack Developer M2


Adrian.S

Front End Developer


Andreea.T

Junior Marketing Specialist


Adi.G

UI/UX Designer


Oliver

Labrador


Vlad.M

Graphic Designer


Jack

Pug


Vezi job description

Sales Manager


Vezi job description

Project Manager


Vezi job description

Full Stack Web Developer - Magento


Vezi job description

Digital Marketing Specialist


Rezultate

Pentru ca stim exact ceea ce facem, oferim servicii complete in toate fazele de executie ale unui proiect. Inca de la prima intalnire cu un client, incercam sa ii intelegem nevoile si sa ii oferim cea mai potrivita solutie pentru a-si maximiza vanzarile si in online.

Clientii nostri participa la GpeC, cel mai important eveniment de e-commerce din Romania si Europa Centrala si de Est. In anul 2017 ne-am bucurat alaturi de 3 clienti de castigarea premiilor de Best Online pentru categoria in care activeaza fiecare pe piata. In anul 2018 ne-am mandrit cu 2 astfel de premii, iar din 2019 si pana in prezent ne pregatim clientii pentru competitia GpeC.

Inca de la primul client, o companie din domeniul home&deco, am ajuns la performante incredibile, urcand toate cuvintele cheie vizate de business-ul acestuia pe primul loc in cautarile Google. Acum ne putem lauda cu peste 700 de astfel de keywords, de la peste 60 de magazine online lansate. Unii clienti se bucura de o rata de conversie mai mare cu peste 80%, venituri mai mari cu peste 280%, iar traficul organic (datorita implementarilor si optimizarilor SEO) a crescut cu peste 100%.

Pentru mai multe astfel de informatii despre clientii nostri, va invitam sa consultati portofoliul.