Digital Marketing

De la potentiali clienti la cumparatori

Strategia digitala reprezinta metoda de a folosi eficient canalele digitale pentru a creste relatia dintre brand si client sau grupuri de clienti. Oferim servicii de optimizare SEO, promovare online prin Facebook si Google Ads, e-mail marketing, gestionarea postarilor pe platformele de social media si monitorizarea, interpretarea si optimizarea continua a tuturor strategiilor de marketing online prin Analytics.

Primul pas:

Planificarea si

intelegerea proiectului

Pentru a crea o strategie completa de digital marketing pentru clientii nostri, incepem prin intelegerea afacerii si a targetului lor atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Aceste informatii sunt folosite pentru a stabili niste obiective realiste, de tip SMART, personalizate dupa nevoi.

Cercetam domeniul in care activezi, competitorii activi pe piata si identificam in functie de rezultate zonele unde exista loc de imbunatatiri. Facem asta analizand traficul, activitatea pe retelele de socializare, mentiuni ale brandului in online, continutul considerat in tendinte si multe altele.

In urma cercetarilor noastre, identificam grupurile de oameni potriviti pentru a fi potentiali clienti. Cautam continuu metode de targetare a acestor grupuri si ii transformam in clienti dezvoltand strategii care sa le satisfaca nevoile.

Analytics

Urmarim toate canalele de marketing si ulterior iti prezentam relatiile dintre continut, SEO, activitatea pe retelele de socializare, mentiuni ale brandului si linkuri. Asta ne spune ce functioneaza si ce poate fi imbunatatit. Ne ajuta sa descoperim oportunitati si sa stabilim un set de obiective si strategii.

Rapoartele noastre sunt concrete si iti ofera cea mai importanta informatie, pentru a putea decide directia in care se orienteaza strategia ta de marketing.

Mai mult, monitorizam continuu toate campaniile de digital marketing in curs, pentru modificari punctuale si optimizare SEO.

Optimizare SEO

Search Engine

Optimization

Dupa cum probabil stii, optiunea de optimizare SEO este un instrument extrem de important pentru dezvoltarea si cresterea afacerii tale. SEO este alcatuit din mai multe elemente diferite, iar modul in care functioneaza este esential pentru functionarea la capacitate maxima.

Exista doua tipuri de SEO: on-page si off-page. Serviciul de optimizare SEO on-page consta in orice se poate controla si modifica direct de pe propriul site web pentru a imbunatati clasamentul. Aceasta se refera la lucruri precum viteza site-ului, prezenta cuvintelor cheie, textul antetului si asa mai departe. Pe de alta parte, serviciile de optimizare SEO off-page constau in orice lucru realizat pe alte site-uri web care va pot influenta clasamentul, cum ar fi link building-ul.

Pe scurt, SEO este extrem de important, deoarece face magazinul tau online mai vizibil, iar asta rezulta in mai mult trafic si mai multe oportunitati de a converti potentialii clienti. Mai mult, un website cu o optimizare SEO facuta corect, devine un instrument valoros pentru cresterea notorietatii si a autoritatii brandului tau in piata, pentru a construi relatii cu potentialii clienti si pentru a te pozitiona ca un site de incredere in domeniul in care activezi. De asemenea, SEO aduce acea crestere organica a traficului pe site, oferindu-ti astfel un avantaj competitiv in fata concurentei pentru a-ti creste conversiile, ceea ce inseamna mai multe vanzari si clienti mai fideli.

Noi, Incognito Concept, suntem orientati catre rezultate si proiectam website-uri cu principalul scop de a aduce pozitii bune in Google, vanzari si castiguri. Sa crestem vizibilitatea website-ului tau este important, dar principalul obiectiv este sa aducem pe site potentiali clienti si in final, conversii.

Dupa cum am afirmat, serviciul de optimizare SEO este legat foarte strans cu strategiile de “link building”, crearea de continut captivant si interactiunea sociala de pe Facebook, Instagram si Youtube.

Noi combinam toate aceste strategii pentru a livra cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Digital Marketing

Promovare online

Campaniile eficiente de digital marketing valorifica toate canalele de publicitate. Desi promovarea platita este mai costisitoare decat cea organica sau castigata, aceasta este o modalitate mai eficienta de a expune numele companiei tale unui public cat mai numeros.

Diferitele categorii de digital marketing – PPC, PPI si anunturi afisate – permit comerciantilor sa isi personalizeze in continuare campaniile. Popularitatea in crestere a trend-ului cunoscut ca si social media a transformat site-uri precum Facebook, Instagram si Youtube in platforme eficiente pentru reclamele tale.

Beneficii digital marketing – promovare online:

 • rezultate rapide;
 • rezultate masurabile;
 • creste notorietatea brandului;
 • ajungi la publicul tinta potrivit afacerii tale;
 • este un instrument excelent pentru testarea strategiilor de marketing;
 • profiti de oportunitatile business-ului tau;
 • fara dependenta de modificari algoritmice Google sau SEO;
 • functionalitate bogata si raportare.

Noi stim ca este extrem de important ca strategia ta de digital marketing sa ajunga la potentialii tai clienti prin intermediul a cat mai multe platforme utilizate de acestia in viata de zi cu zi, precum Facebook, Instagram, Google si Youtube.

Continut relevant

Content Marketing

Continutul stimulativ este un element esential in marketingul online, atragator pentru vizitatori website-ului si de asemenea pentru motoarele de cautare. Te ajuta sa cresti increderea clientilor si sa faci website-ul captivant, in acelasi timp creste traficul, angajamentul clientilor, conversiile si profitul.

Analizand meticulous la ce raspund cel mai bine clientii tai ne va ajuta in viitor sa creem continut mai relevant si de calitate care va creste numarul conversiilor si va ajuta la realizarea obiectivelor stabilite.

Marketing-ul in social media

Strategie social media

Controlul eficient al retelelor de socializare ale afacerii tale ocupa mult timp si necesita experienta.

Marketingul in social media ajuta la validarea brandului tau si nu mai este optional. Este o modalitate esentiala utilizata de toate companiile cu prezenta in online pentru a ajunge la consumatori, iar atunci cand este facuta corect, le spune consumatorilor ca brandul lor este activ si concentrat pe comunicare. Astfel, te ajuta sa interactionezi cu baza de clienti actuali (si sa ii transformi din simpli clienti in ambasadori ai brandului tau) si sa creezi oportunitati de a aduce si mai mult trafic pe website-ul tau.

Vom face studii pentru a intelege nevoile si dorintele clientilor, comportamentul acestora si modul in care percep brandul tau. Simpla presupunere poate fi foarte periculoasa pentru brand-ul tau. Platformele de socializare pot identifica aceste nevoi datorita unei baze de date demografice solide si a instrumentelor de analiza folosite de acestea.

Avand aceste informatii vom creea continut care va face publicul sa discute despre brandul si produsele tale obtinand trafic si “brand awareness”.

Mentine si creste relatiile cu clientii

Email marketing

Email marketing-ul te ajuta sa mentii si sa cresti relatiile cu un grup de clienti care isi arata interesul fata de afacerea ta. Este in crestere cu 20% pe an si unele cercetari arata ca este o metoda mai buna decat Facebook pentru obtinerea de noi clienti, pentru anumite tipuri de business.

Noi vom crea o strategie care sa te ajute sa utilizezi la maxim acest mediu, ajutandu-te sa trimiti campanii uimitoare si sa le masori succesul.

Nu esti sigur ce iti doresti?

Iti oferim consultanta gratuita pentru business-ul tau online, audit initial plus oferta personalizata.

Vezi toate proiectele Incognito

Colaborarea cu clientii nostri este privita de fiecare data ca un parteneriat si lucram intotdeauna pentru a obtine rezultatele dorite. Avem privilegiul de a lucra cu firme din toate domeniile de activitate, imbogatindu-ne astfel expertiza.

 • big-step
 • elegance-decor
 • clik4sport
 • Brand-GSM
 • magazinul-colectionarului
 • Bebe-supermarket