Regnum Residence

Confort, relaxare si siguranta

Perceptia si mentalitatea oamenilor s-a schimbat si multi dintre noi ne-am gandit cat de norocosi sunt aceia care au o curte interioara sau un spatiu verde in proximitatea locuintei.

Cu siguranta, achizitionarea unui imobil care se bucura de spatiu verde si de posibilitatea de a petrece timpul liber bucurandu-se de activitati in aer liber va fi alegerea numarul 1 de acum inainte, iar Regnum Residence este mixul ideal pentru omul modern, un mix intre confort, relaxare si siguranta.

Data lansare: 2020 aprilie

Platforma: Laravel

Vezi acest proiect online

Vezi acest proiect online

Prezentare grafica

Abordam fiecare provocare cu mult entuziasm si intotdeauna cu determinarea de a livra clientilor mult peste asteptari. Proiectele noastre demonstreaza abilitatea echipei de a implementa adevarate solutii e-commerce. Pentru a-ti putea face o idee despre cum lucram, te invitam sa vizualizezi o parte din materiale grafice!

Apasa pentru a mari imaginea

Portofoliu

Colaborarea cu clientii nostri este privita de fiecare data ca un parteneriat si lucram intotdeauna pentru a obtine rezultatele dorite. Avem privilegiul de a lucra cu firme din toate domeniile de activitate, imbogatindu-ne astfel expertiza.

  • big-step
  • elegance-decor
  • Brand-GSM
  • magazinul-colectionarului
  • Bebe-supermarket