Magazinul Colectionarului

Colectii de la A la Z

General Manager
Dorin Paraschiv

“Colaborarea cu Incognito Concept este una din categoria “Colaborari Speciale”. Stilul de lucru, incununat de succes iti genereaza o experienta unica si intr-adevar bazata pe rezultate. Ei intotdeauna gasesc solutiile potrivite pentru problemele tale. Recomand fara retinere Incognito Concept, care din punctul meu de vedere sunt cei mai buni in domeniul lor.”

Colectii de machete pentru toate varstele

Arta colectionatului este o arta nobila prin definitie. Fie ca vorbim de o colectie de animalute de plus, monede, carti sau machete, Magazinul Colectionarului este echipat cu tot ceea ce cauti. Pilonul principal dupa care se ghideaza in afacere, este calitatea produselor si serviciilor oferite. Increderea si aproprierea fata de clientii acestora creeaza o relatie aproape personala. Aceste valori fac parte din cultura firmei, pe langa exclusivitate.

Data lansare: 2019 septembrie

Platforma: Magento 2

Vezi acest proiect online

Vezi acest proiect online

Servicii si integrari oferite

Redesign
Slider responsive
Megamenu
Sticky menu
Social login
Search avansat
Cross-sell/up-sell
Badge-uri
Optimizare SEO
implementare ralated products
Checkout as guest
2 step checkout
Modul urmarire AWB
Fan Courie
Mobilpay
Mailchimp
SMARTBILL
GLS
PLURIVA ERP
Integrare blog
Dezvoltare modul abonamente
integrare Mandrill

Portofoliu

Colaborarea cu clientii nostri este privita de fiecare data ca un parteneriat si lucram intotdeauna pentru a obtine rezultatele dorite. Avem privilegiul de a lucra cu firme din toate domeniile de activitate, imbogatindu-ne astfel expertiza.

  • elegance-decor
  • big-step
  • magazinul-colectionarului
  • Bebe-supermarket
  • Brand-GSM